sluiten

Hoewel wij tijdens het schrijven van IJZZV.NL zeer zorgvuldig te werk zijn gegaan bestaat altijd de kans dat sommige informatie na verloop van tijd verouderd is en/of niet meer juist is. IJZZV is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van, interpreteren van en gebruiken van informatie die wordt gegeven via deze website. IJZZV kan verwijzen naar websites van derden, die door derden worden bijgehouden en waar wij verder geen controle over uitvoeren of invloed op hebben.  IJZZV draagt daarmee ook niet de verantwoordelijkheid voor de correctheid of bruikbaarheid van de hierop aangetroffen informatie.

Niets van deze website in tekst of grafische vorm mag worden gedupliceerd en/of openbaar worden gemaakt via druk, fotokopie, fax, overtypen,  of digitale duplicatie naar een gegevensdrager zonder schriftelijke toestemming van IJZZV.NL

Disclaimer
dinsdag 25 oktober 2016
IJZZV
waddenfestival 2016 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Hans   
donderdag 06 oktober 2016 16:10

WADDENFESTIVAL 2016

Zaterdag 1 oktober bleek de laatste mooie dag van een prachtig najaar waarin we niets tekort gekomen zijn. Om 07.00 uur verzamelden 16 enthousiaste IJ.Z.Z.V. leden zich aan de haven van Den Oever bij de Ms. Janny waar schipper Kees en gastvrouw Lilian de koffie reeds klaar hadden. Toch bekroop ons het gevoel dat we mensen misten en dat laatste klopte ook. Leen, die notabene voor een rookvrije boot had gezorgd, liet het helaas afweten (beetje jammer) en Rob T. bleef om wel heel bijzondere reden plots thuis; hij had contact gehad met schipper Kees en hem de vraag gesteld wat er zoal zwemt in de Waddenzee en welk materiaal hij moest gaan gebruiken?

Lees meer...
 
Castingdag IJZZV PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Rob Mark   
dinsdag 13 september 2016 16:54

Laatst aangepast op dinsdag 13 september 2016 16:56
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 32